user_mobilelogo

Nieuws

Jaarconcert op 7 december

Op 7 december 2019 geeft fanfare De Volharding een nieuw jaarconcert in MFC de Biezen. Het thema dit jaar is "On Demand" en het belooft weer een mooi spectakel te worden.

Lees meer...

Uitwisselingsconcert 30 maart zeer geslaagd

Het uitwisselingsconcert met Harmonie & Malletkorps Oranje uit Wouw is afgelopen zaterdag weer een groot succes geweest.

Lees meer...

Nieuwsbrief voorjaar 2019

De nieuwsbrief is weer uit. Klik hier om hem te openen.

 

30 maart: uitwisselingsconcert met Oranje uit Wouw

Het is ondertussen al weer 5 jaar geleden dat De Volharding op bezoek ging bij Oranje. Tijd om Oranje uit te nodigen dus!

Lees meer...

Carnaval: ook onze jeugd doet zijn best

Ook onze jeugd doet zijn best voor de carnaval. Een van onze jongste leerlingen heeft meegedaan met de kinderkaraoke en won meteen de eerste prijs!

Lees meer...

Voorspeelavond

Categorie
algemeen
Datum
2019-02-02

 

Jazzmuziek, klassieke muziek, Latijns-Amerikaanse muziek, popmuziek en blaasmuziek. Als u bij deze woorden denkt aan De Volharding heeft u een goed beeld van onze fanfare. De kans is groot dat u waarschijnlijk ook bij één van onze concerten aanwezig bent geweest. Maar waar halen wij de muzikanten van ons grote orkest vandaan? 

De meeste van onze nieuwe orkestleden zijn afkomstig vanuit ons opleidingstraject. Om te laten zien wat ze al kunnen organiseren we op 2 februari weer een voorspeel avond. Op deze avond geven we leerlingen en andere leden van De Volharding de gelegenheid om iets voor te dragen en daarnaast zorgt deze avond voor meer podiumervaring! 

U kunt deze avond gratis bezoeken in ons verenigingsgebouw “Achter D’hove”, ook wel bekend als het plein van de Putse brandweer. De eerste muzikale klanken zullen te horen zijn vanaf 19:00 uur!

 
 

Alle datums

  • 2019-02-02

Powered by iCagenda