user_mobilelogo

Nieuws

Voorspeelavond, 2 februari 2019 19:00

Jazzmuziek, klassieke muziek, Latijns-Amerikaanse muziek, popmuziek en blaasmuziek.

Lees meer...

Nieuwe dirigent per 2-1-2019

Fanfare De Volharding heeft sinds 2-1-2019 een nieuwe dirigent: Pieter Vandermeiren

Lees meer...

Timeless was een groot succes

Afgelopen zaterdag heeft fanfare De Volharding haar jaarconcert, genaamd Timeless. gegeven.

Lees meer...

Muziekfestival (17-11) en jaarconcert (1-12)

Fanfare De Volharding heeft de komende weken de volgende concerten gepland staan. U bent van harte welkom bij deze concerten!

Lees meer...

Voorspeelavond (23-6) een succes en aankodiging van de muziekmiddag (1-7)

Op 23 juni heeft de voorspeelavond van de fanfare plaatsgevonden. Op 1 juli vindt een muziekmiddag plaats op het Kruidvatplein met een middagvullend programma door de verschillende korpsen van de kernen van de gemeente Woensdrecht.

Lees meer...

Voorspeelavond

Categorie
algemeen
Datum
2019-02-02

 

Jazzmuziek, klassieke muziek, Latijns-Amerikaanse muziek, popmuziek en blaasmuziek. Als u bij deze woorden denkt aan De Volharding heeft u een goed beeld van onze fanfare. De kans is groot dat u waarschijnlijk ook bij één van onze concerten aanwezig bent geweest. Maar waar halen wij de muzikanten van ons grote orkest vandaan? 

De meeste van onze nieuwe orkestleden zijn afkomstig vanuit ons opleidingstraject. Om te laten zien wat ze al kunnen organiseren we op 2 februari weer een voorspeel avond. Op deze avond geven we leerlingen en andere leden van De Volharding de gelegenheid om iets voor te dragen en daarnaast zorgt deze avond voor meer podiumervaring! 

U kunt deze avond gratis bezoeken in ons verenigingsgebouw “Achter D’hove”, ook wel bekend als het plein van de Putse brandweer. De eerste muzikale klanken zullen te horen zijn vanaf 19:00 uur!

 
 

Alle datums

  • 2019-02-02

Powered by iCagenda