user_mobilelogo

Op 23 juni heeft de voorspeelavond van de fanfare plaatsgevonden. Dit was een groot succes. Op 1 juli vindt een muziekmiddag plaats op het Kruidvatplein met een middagvullend programma door de verschillende korpsen van de kernen van de gemeente Woensdrecht.

Voorspeelavond

Op 23 juni heeft de voorspeelavond plaatsgevonden waarbij leerlingen van de fanfare hebben kunnen laten zien wat de vorderingen dit jaar zijn geweest. Begonnen werd met het spelen van '10 indiaantjes' met een superheld van de basisschool die dat graag mee wilde spelen met enkele fanfare-leden. Daarna volgende meerdere solo-optredens van leerlingen en leden en er werd afgesloten met een aantal nummer door het opleidingsorkest. De avond was een geweldig succes en iedereen wordt bedankt voor zijn of haar bijdrage.

Muziekmiddag op 1 juli

Op 1 juli wordt door het Dorpsplatform Putte weer een muziekmiddag georganiseerd. Aan deze middag nemen de verschillende korpsen van de kernen van de gemeente Woensdrecht deel. Er is ook een optreden van het regionaal opleidingsorkest, waaraan leden van de diverse korpsen deel nemen. Tot ziens op 1 juli !

De muziekmiddag vindt plaats op het plein voor het Kruidvat en start om 13:00 uur.

Progamma:

13.00 uur : Fanfare “De Volharding”

14.00 uur : Harmonie De Scheldezonen (Hoogerheide)

15.00 uur : Regionaal Opleidings Orkest.

16.00 uur : Harmonie Aurora (Woensdrecht)

17.00 uur : Harmonie De Hoop (Ossendrecht)