user_mobilelogo

 

Beleef een muzikale wereldreis tijdens het ‘De Volharding On Tour’ concert op 22 april 2023!

De Volharding sluit haar wereldtournee af met een spetterend concert op 22 april 2023 in MFC De Biezen in Putte. Na maandenlang reizen en optreden over de hele wereld, zijn we vastbesloten om dit laatste concert tot een onvergetelijke ervaring te maken. Deze avond zullen we een selectie van de mooiste en meest indrukwekkende stukken van onze reis ten gehore brengen.

Als orkest zijn we ontzettend trots op de reis die we hebben gemaakt en de ervaringen die we hebben opgedaan. We mochten optreden voor diverse culturen en samenlevingen, en hebben ons laten inspireren door de verschillende muziekstijlen en tradities. Van de betoverende Egyptische klanken tot de opzwepende ritmes van de Braziliaanse muziek, ons orkest neemt u voor de laatste keer mee op een reis langs deze verschillende culturen en muziekstijlen.

Dus reserveer nu uw tickets voor het concert op 22 april 2023 op www.volhardingputte.nl/tickets en beleef een avond vol muzikale verrassingen en wereldse klanken. Mis deze unieke kans niet om de wereld rond te reizen met ons orkest en laat u betoveren door de schoonheid van de wereldmuziek.

We hopen u te mogen verwelkomen tijdens ons concert!

 

Volharding On Tour